Corona-nieuws – Zorgpunt Wijchen, Huisartsenpraktijk van Oorschot – Wijchen
Header afbeelding
Zorgpunt Wijchen, Huisartsenpraktijk van Oorschot
Europaplein 3 6602GV
Wijchen

Corona-nieuws

Voor vragen m.b.t. het Coronavaccin verwijzen we u naar de GGD Coronavaccinatie infolijn 088-1447272 en/of de website van het RIVM. 


Hieronder kunt u lezen welke maatregelen onze praktijk heeft genomen om de huisartsenzorg op een veilige manier te kunnen verlenen. Het landelijk beleid is hier leidend in.

28-06-2021

-Binnen onze praktijk is het 1,5m afstand houden niet altijd mogelijk. Wij vragen u  hierom nog een mondkapje in de praktijk te dragen.

-Wij verzoeken u uw handen te desinfecteren voor binnenkomst. Dank voor uw medewerking!

NB Indien u geen mondmasker draagt kan de assistente vragen om uw Coronacheck. Hiermee willen wij onze kwetsbare patiënten een veilig bezoek aan onze praktijk kunnen bieden. Wij danken u voor uw begrip!


Onderstaande richtlijnen blijven gehandhaafd;

*Heeft u Coronaklachten? Dan houden wij vast aan het landelijk beleid en dat is thuisblijven. Bent u verkouden of hoest u? Dan blijft u binnen. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met uw huisarts. Merkt u een verandering en voelt u zich zieker worden? Dan neemt u wel contact op met de huisartsenpraktijk. Vindt de huisarts of doktersassistent het nodig u te zien? Dan komt u naar het aparte hoestspreekuur of legt de huisarts een visite af bij u thuis.

Iedereen met milde klachten die misschien wijzen op het Coronavirus (zoals verkoudheid, hoesten of verhoging) kan via tel. nummer 0800-1202 een afspraak maken bij de GGD om zich te laten testen. Het nummer is gratis en zeven dagen per week van 8:00 – 20:00 uur bereikbaar.

*Wat betreft de ‘andere klachten’: Als u overdag huisartsenhulp nodig heeft, dan neemt u net als anders contact op met de eigen huisartsenpraktijk. Heeft u ’s avonds, ’s nachts of in het weekend huisartsenzorg nodig? Dan belt u de centrale huisartsendienst (telefoonnummer: 0900-8880)