Praktijk van Oorschot – Zorgpunt Wijchen, Huisartsenpraktijk van Oorschot – Wijchen
Header afbeelding
Zorgpunt Wijchen, Huisartsenpraktijk van Oorschot
Europaplein 3 6602GV
Wijchen

Praktijk van Oorschot

In ons kleinschalige gezondheidscentrum vindt u Huisartsenpraktijk van Oorschot, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, een diëtiste en een eerstelijns psycholoog.

Gezondheidscentrum ZorgpuntWijchen ligt midden in het centrum van Wijchen.

Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!
Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn.

Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.
Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 verpleegkundig specialist, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkmanager.
De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12.30 uur en van 14.30 uur tot 16.30 uur.
Wij verzoeken u bij voorkeur ’s ochtends te bellen voor het maken van afspraken.

Onze praktijk biedt reguliere huisartsenzorg.


Medewerkers:

Huisartsen van Oorschot, Janssen en Groeliker staan samen met 1 vpk specialist, 4 assistentes en 2 praktijkondersteuners voor betrouwbare, kundige en betrokken zorg.

*Mevr. C. Tittse is werkzaam als verpleegkundig specialist, na jarenlang als verpleegkundige en assistente te hebben gewerkt. Zij richt zich op de ouderenzorg binnen de praktijk. Zij zal het zorgproces bij complexe/kwetsbare ouderen coördineren en monitoren. Zowel verpleegkundige- als medisch inhoudelijke taken zal zij op haar spreekuur of middels een huisbezoek zelfstandig, dan wel onder supervisie van de huisarts uitvoeren.

*Praktijkondersteuner Rita van Haandel begeleidt al jaren diabetespatiënten, astma/COPD patienten en ook kan zij adviezen/begeleiding geven bij het stoppen met roken. Daarnaast is zij wondverpleegkundige.

*Tevens werkt bij ons een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Willemijn Gijsbers werkt al meerdere jaren als POH GGZ binnen de huisartsenzorg  en ondersteunt nu in onze praktijk mensen met allerhande psychische of sociale problemen.

*Amanda, Marjon, Jose en Lineke, onze assistentes, geven telefonische adviezen bij eenvoudig te behandelen aandoeningen. Tevens voeren zij diverse medisch-technische handelingen uit, denk daarbij bijvoorbeeld aan het meten van uw bloeddruk, maken van uitstrijkjes, verbinden van wonden, aanstippen van wratten, e.d.
Voor bloedprikken kunt u ook terecht in de praktijk, maak hiervoor van tevoren een afspraak met de assistentes.